​Murerarbejde

​Tilbygning, ombygning, nyt badeværelse, renoveringsopgaver – disse er nogle af de mange typer murerarbejde jeg mestrer til fulde.

Murer og Entreprenør Jan Østergaard fra Aarhus tager dig og dine ønsker alvorligt

Dit projekt bliver til mit projekt, lige så snart jeg starter på det. Jeg løser alt murerarbejde med samme entusiasme, lige meget om opgaven er stor eller lille. Jeg ved, at det at skulle stå overfor store mængder af murerarbejde i forbindelse med ombygning eller nybygning er et stort og uoverskueligt projekt for de fleste.

Derfor tager jeg gerne hele opgaven fra jeres skuldre, så I blot skal nyde, at jeres ønske bliver realiseret uden at I selv behøver at gøre noget for, at det sker.

Holder sig opdateret på nyheder inden for murerarbejde

Murer og Entreprenør Jan Østergaard har mange års erfaring i alt inden for murerfaget, og har hjulpet massevis af kunder i hele Østjylland, og jeg kan derved påtage mig mange forskellige typer murerarbejde.

Ydermere sørger jeg yderligere for at holde mig godt informeret om nyheder i branchen, sådan at det stykke murerarbejde jeg leverer, altid er up to date og lavet med de nyeste og bedste teknikker, der findes.

Jeg sørger for at arbejdet bliver gjort ordenligt, og at du som kunde ender op med et færdigt projekt, som du er 100% tilfreds med.

Kontakt mig omkring murerarbejde i Aarhus og Østjylland

​Hør nærmere om hvad Murer og Entreprenør Jan Østergaard kan gøre for dig og din bolig med murerarbejde i Aarhus eller anden del af Østjylland ved at ringe til os på telefon: 23 72 40 26 eller udfyld kontaktformularen til højre.

TRÆNGER DIT HUS TIL ET ANSIGTLØFT?

​Jeg stiller min ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde. 

​Udfyld formularen nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Murer og Entreprenør Jan Østergaard​

Bredgade 41 A, 7441 Bording

CVR: 14470778​