Facaderenovering​

Vandskuring af hus og andre former for facaderenovering

En facaderenovering kan være et stort projekt, men det er klart umagen værd. Jeg har i mange år hjulpet kunder fra Aarhus, Silkeborg, Ikast og resten af Østjylland med renovering af facade og vandskuring af hus til en attraktiv pris. Ikke alene er det en fryd for øjet; det giver også dit hus nyt liv.

Det kan være med til at give huset et helt nyt look og nærmest få et gammelt hus til at se helt nyt ud igen.

En facaderenovering kan være den rigtige løsning til at få en gammel, slidt bygning til at fremstå som strålende ny.

Beskyt din facade endnu bedre med en vandskuring

En vandskuring giver en effektiv beskyttelse af facaden, og så giver det også en rigtig flot facade, hvor man kan ane husets mursten bagved.

En vandskuring foregår ved, at jeg smører mørtel på facaden, og efterfølgende filtser/vandskurer jeg facaden, så du får et vandskuret hus.

Mester i facaderenovering

Det danske klima kan være hårdt mod din bygning. Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis de ikke bliver vedligeholdt. Derfor kan det blive nødvendigt med en facaderenovering for at ordne skaderne. De produkter jeg arbejder med i forbindelse med facaderenovering, sikrer facaden længst mulig levetid, sådan at det ikke vil være nødvendigt at foretage en facaderenovering igen foreløbigt.

Få en mester til at renovere din facade, så er du også sikker på, at renoveringen er udført korrekt.

Isolering af facaden for et optimeret energiforbrug

Med stor indsigt har jeg løst mangeartede opgaver inden for vandskuring og vedligeholdelse, så skal du bruge en murer til at gennemføre en professionel renovering af din facade, så er du kommet til det rette sted.

Med min store ekspertise kan jeg hjælpe dig med de mange forskellige facetter af en facaderenovering. Dette kan eksempelvis være en udvendig facadeisolering for at optimere energiforbruget i huset. Ved at isolere facaden slipper du for at bruge pladsen indvendigt i huset, og det vil være muligt at opfriske facaden samtidig og give den et nyt look.

Hvad koster facaderenovering?

Min pris på facaderenovering afhænger blandt andet af, hvor omfattende opgaven er, men du kan være helt sikker på, at jeg altid tilbyder billige priser på en facaderenovering eller en vandskuring af høj kvalitet.

Kontakt mig og hør mere om, hvad jeg kan gøre for dig eller indhent et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe på telefon 23 72 40 26 eller skrive til min e-mail jan.murer.etp@gmail.com

Du kan også benytte dig af kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

TRÆNGER DIT HUS TIL ET ANSIGTLØFT?

​Jeg stiller min ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde. 

​Udfyld formularen nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Murer og Entreprenør Jan Østergaard​

Bredgade 41 A, 7441 Bording

CVR: 14470778​