​Facadepudsning

Facadepuds til en attraktiv pris

Har du brug for at få foretaget en facadepudsning af dit hus, så er Murer og Entreprenør Jan Østergaard den rette til at klare opgaven for dig. Jeg udfører facadepuds til en attraktiv pris for kunder i blandt andet Ikast, Silkeborg, Aarhus og omegn samt hele Østjylland.

Specialist inden for facadepuds

Jeg udfører både facadereparationer og facadepudsning med stor erfaring, ligesom jeg også kan foretage en isolering af din facade. Jeg rådgiver om valg af farver, og står for forundersøgelser af facaden, inden jeg påbegynder kalkning eller maling af huset. Jeg har specialiseret mig i alle typer opgaver på husets facade i forbindelse med facadepuds. Det betyder, at du får en kompetent og erfaren samarbejdspartner, hvis du vælger Murer og Entreprenør Jan Østergaard til opgaven.

Det samlede udtryk er vigtigt

De fleste bygninger har elementer i facaden, der gør, at hele facaden ikke bør have samme farve.

Det kan være murede detaljer, der skal males i kontrastfarver eller udvendigt træværk, der kan give et elegant farvespil i facaden. Dette er selvfølgelig noget, der bliver taget højde for i forbindelse med en facadepudsning.

Et vellykket farvevalg understreger husets form, udtryk og karakter. Tag mig derfor med på råd fra starten, så du er sikker på, at alle elementer tænkes med i det endelige produkt, sådan at du ender op med lige netop det resultat, som du ønskede fra start af.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på facadepuds

Ring til mig på telefon 23 72 40 26, skriv til min e-mail jan.murer.etp@gmail.com eller send besked via kontaktformularen for at få et besøg, så jeg kan danne mig et ordentligt indtryk af opgaven. 

På baggrund heraf udarbejder jeg et uforpligtende tilbud på facadepuds til dig.

TRÆNGER DIT HUS TIL ET ANSIGTLØFT?

​Jeg stiller min ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde. 

​Udfyld formularen nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Murer og Entreprenør Jan Østergaard​

Bredgade 41 A, 7441 Bording

CVR: 14470778​