​Facadeisolering

Facadeisolering af din bolig

Har du et hus af ældre dato, og ønsker du at optimere energiforbruget i boligen, så kan en facadeisolering være den rette løsning for dig. Ved at isolere facaden slipper du for at bruge den indvendige del af huset til isolering. En facadeisolering giver desuden mening der, hvor det ikke er muligt at foretage en hulmursisolering. Jeg tilbyder udvendig isolering af din bolig til en billig pris i blandt andet Ikast, Silkeborg, Aarhus og omegn samt hele Østjylland.​

5 grunde til at vælge en udvendig efterisolering

Der er mange fordele ved at få foretaget en facadeisolering, og i dette afsnit kan du læse om de mest væsentlige fordele.

1. Udvendig efterisolering af boligen er ca. 30 % mere effektiv end en indvendig isolering af boligen. Ved at isolere indvendigt vil der nemlig være nogle af væggene, der går på tværs af ydervæggene, ligesom der vil være andre dele af konstruktionen, der vil kunne fungere som kuldebroer.

2. Risikoen for fugtproblemer minimeres ved en udvendig efterisolering, og de gamle, kolde ydermure kommer til at fungere som et varmedepot i vinterhalvåret samtidig med, at de hjælper med at holde på køligheden i sommerhalvåret.
3. Har du i forvejen en gammel og nedslidt facade, så vil dette blive udbedret i forbindelse med en facadeisolering, og du slår dermed to fluer med ét smæk.

4. Facadeisolering optager ikke plads fra de indvendige rum, og boligarealet vil derfor forblive uændret. Ved indvendig isolering kan det være nødvendigt at flytte installationer som fx el, radiatorer og varmerør, og dette undgår du ved en udvendig isolering.

5. Da isoleringsarbejdet udelukkende foregår udvendigt, slipper du for besværet med at rengøre indvendigt i boligen og fjerne støv og snavs fra isoleringsarbejdet. Du slipper også for at skulle gøre plads i værelser m.m., mens arbejdet står på.

​Hvad koster facadeisolering?

Mine priser afhænger blandt andet af, hvor stort et hus der er tale om, og hvor tyk en isolering der er behov for. 

Er du interesseret i en konkret pris, er du derfor meget velkommen til at kontakte mig på telefon 23 72 40 26 eller e-mail jan.murer.etp@gmail.com. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden. 

TRÆNGER DIT HUS TIL ET ANSIGTLØFT?

​Jeg stiller min ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde. 

​Udfyld formularen nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Murer og Entreprenør Jan Østergaard​

Bredgade 41 A, 7441 Bording

CVR: 14470778​